Nu startar vi upp Påvelundsstegen igen! 

Nu kommer du ha möjlighet att spela matchspel kontinuerligt och utmana andra personer i ett stegformat. Stegen kommer att vara uppdelad i herrar & damer och alla åldrar är välkomna! Du som är anmäld kommer spela ca en match varannan vecka. Klubben sköter lottningen med vilka som ska mötas och utser en av de två spelarna till ansvarig. Det är sedan den ansvariga personen som ska se till att matchen blir spelad. Matcherna kommer spelas bäst av 3 set där varje set börjar på 2-2 i game och avgörande set avgörs med ett matchtiebreak (tiebreak till 10 poäng).

Vi kommer använda oss av http://svtf.tournamentsoftware.com/ för registrering av resultat. Det betyder att ni måste lösa en gratis motionslicens som ni enkelt fixar genom att klicka här (välj ”motionär kategori 4” på licenstyp). Anmälan gör ni genom att klicka här, sista anmälningsdatum är 27/9.

Priset för varje runda, dvs 3 gruppspelsmatcher plus eventuell kvalmatch är 200kr som kommer på faktura. Ni betalar själva banhyran och det är upp till spelarna att dela på kostnaden. Det är inget krav på att spela matcherna i Påvelund men vi önskar att ni gör det. Det är dock krav på att spelaren måste vara medlem i Påvelund Tennis- och Badmintonklubb.

För att göra grupperna så jämna som möjligt kommer de anmälda träffas söndag 29e september klockan 21-22 där jag får se din spelstyrka. Efter det görs grupperna.

Gruppsystemet kommer fungera på följande sätt:
4 personer i varje grupp. 
Alla möter alla i gruppen 
1an i gruppen får flytta upp till en högre rankad grupp
2an i gruppen får kvala mot 3an i den högre rankade gruppen om uppflyttning
3an i gruppen får kvala mot 2an i gruppen under om att hålla sig kvar
4an flyttas ner en grupp

Exakta regler kommer ni anmälda att informeras om senare.

Är det någonting du undrar över så tveka inte att maila Ludvig.kylefors@ptbk.seeller ring 070-33 57 914.