Utbud vuxentennis HT 2019

Vi hoppas att något i vårt utbud ska passa just dig. Ansvarig för all vuxenträning är Pontus Larsson som nås på pontus.larsson@ptbk.se.

Klicka här för en överblick vuxentennisen inkl juniortennisen

TERMINSKURSER

Vuxenkurs: Gruppträning med en tränare och max fyra deltagare per bana. Kurserna ligger på söndagar, måndagkvällar och tisdagkvällar samt vardagar dagtid. Träningen riktar sig till såväl nybörjare som avancerade motionärer.

Pris: 3900 kr för 17 tillfällen. Kursstart vecka 35. Anmälan görs på vår hemsida.

Dagtidsträning:  Hawkeyes är namnet på vår grupp som spelar på dagtid under veckorna. Träningen riktar sig till de som håller medelgod till avancerad nivå som vill utveckla sin tennis. Kursen lägger fokus på strategi, teknik och matchspel. Träningen bedrivs fem gånger i veckan och du bestämmer själv hur många tillfällen du vill spela.

Träningstiderna ligger enligt följande

Måndagar och fredagar kl 8.00-9.00

Tisdagar, onsdagar och torsdagar kl 12.00-13.00

Pris 4 000kr/pass för en termin.

Anmälan görs direkt till Ludvig Kylefors på ludvig.kylefors@ptbk.se. Kursstart vecka 35.

Företagspaket: Om ni som företag regelbundet vill spela med tränare så skräddarsyr vi ett paket som passar just er. Träningen bedrivs dagtid mellan 06.00-14.00.

Vid intresse kontaktas Pontus Larsson direkt på pontus.larsson@ptbk.se.

ÖPPNA PASS

Frukosttennis: Fokus ligger på poängspel och taktik/strategi. En tränare finns på plats och det finns plats för 12 spelare på varje träningstillfälle. Aktiviteten vänder sig i första hand till spelare som håller en medel till avancerad spelnivå.  Fördelen med frukosttennis är att den är flexibel då man bokar upp sig på de pass man vill vara med på.

Frukosttennis: Fredagar 07.00-08.00

Pris 150 kr/passet eller 130 kr/passet om man köper ett 10-kort som gäller både frukost- och lunchtennis (man måste vara medlem för att kunna köpa 10-kort).

Anmälan till varje pass görs på klubbens sida på MatchI.

OBS! Just inför hösten 2019 är ingen frukosttennis planerad.

MATCHSPEL

Påvelundsstegen: Ett matchformat där du spelar en match varannan vecka (med sommaruppehåll). Serien är uppdelad i herrar och damer där varje pool har 4-5 spelare och alla möter alla. 1an flyttas upp till en högre rankad grupp. 2an får kvala om uppflyttning. Näst sist kvalar om att stanna kvar. Sist i poolen flyttas ner. Vill du vara med? Kontakta: ludvig.kylefors@ptbk.se.

Om du är intresserad eller har några frågor angående våra olika koncept kontakta pontus.larsson@ptbk.se eller ring på 0706-52 57 53.