Frölunda spelen genomfördes den gångna helgen i Sportarenan ute i Åkered. PTBK hade ett antal representanter i olika klasser, allt ifrån U13 upp till seniorklassen.Bäst gick det för U13 killarna Felix Lindeblad och Jacob Blom som dominerade och var i final i alla klasser.

Felix vann singel och Jacob kom 3:a i herrsingel U13

Felix vann singeln i en rafflande final mot Gustav Blomberg med 30-28 i avgörande 3 set… Felix hade 6 matchbollar emot sig….. Grattis Felix!  Jacob Blom knep en 3:e plats efter semiförlust mot klubbkompisen Felix.

Jacob och Emma Nielsen, Askim stolta vinnare i mixedklassen. Felix tvåa med Estrid B, Frölunda

I mixed klassen fick dock Jacob revansch, då han tillsammans med Emma Nielsen vann mixed finalen mot klubbkompisen Felix som spelade med Estrid Björkler, Frölunda i 2 raka set. Finalen hade många välspelade bollar och roligt att se killarna ta för sig i mixedklassen oxå. Grattis Jacob!

Felix Lindeblad och Jacob Blom tvåa i herrdubbel i U13 klassen

I dubbelklassen så spelade Felix och Jacob sig fram till en final, där mötte dom Felix Bergqvist och Viktor Chen ifrån Göteborgs Badmintonklubb. Killarna  var trötta och lite ofokuserade efter många  matcher och finaler, där många matcher oxå var 3 setar. Efter förlorat första set med  17-21, vann killarna andra set med 25-23 och föll tyvärr i avgörande set med 24-26. Synd att inte spika igen sista matchen, då hade PTBK vunnit alla 3 klasser i U13. Dock mycket bra spel av Felix o Jacob!

Glad Dante efter 3:e platsen i herrsingel A!

I herrsingel A tog sig Dante Sandgren till en semifinal och fick med sig en brons peng. I samma  klass tog även Dante en bronspeng i mixedklassen tillsammans med Martina Annby ifrån GBK. Förlust i avgörande set med 25-27… Roligt dock att se Dante på tävlingsbanan igen.

Stina Caspersson spelade till sig en bronspeng i damsingel B!

Även i damsingel klass B, så tog Stina Caspersson en bronspeng efter semifinal förlust.