Våra Banor

Sammanlagt har PTBK 7 st tennisbanor och 6 st badmintonbanor. Tennisbanorna består av fem hardcourtbanor (GreenSet) och två grusbanor (Båstadgruset). Badmintonbanorna är av underlaget parkett.

Verksamhet

Tennis: PTBK erbjuder tenniskurser för både barn och vuxna. Vi har den näst största tennisskolan i Göteborg. Vi har både intensivkurser och terminskurser. Varje vecka träffas våra Dam-, Herr- och Veteransektioner för att spela tillsammans. Vi har också lag som representerar oss i Västsvenska Serien och diverse Cuper.

Badminton: PTBK erbjuder badmintonkurser för både barn och vuxna. Vi har både intensivkurser och terminskurser. Även inom badminton har vi lag som representerar oss i seriespel och cuper.

Sammanlagt är det cirka 1100 medlemmar i PTBK.

Abonnemang och strötider

Är man intresserad av att att spela en timma tennis någon gång då och då går det bra att ringa oss för att boka en strötid. Vill man ha samma tid stående varje vecka så går det att teckna ett abonnemang, då är tiden reserverad till dig varje vecka. För att veta mer om hur du tecknar ett abonnemang och vad som ingår är du välkommen att maila till martin.stigh@ptbk.se.

Allmänna frågor

Ring till oss på 031-29 26 22 eller maila till receptionen@ptbk.se.