TÄVLA I TENNIS


Här kan du hitta information rörande tävlingar i olika former, både för nybörjare och för dem som tävlat förut.

Ny för tävling?

Om du är ny för tävling kan en bra start vara att läsa igenom vårt dokument ”Börja tävla” nedan.

Börja tävla

Interna tävlingar

Våra interna tävlingar hittar du i vår aktivitetskalender som du hittar här

Lilla & Stora klubbtouren (från 6 år)

Klubbarna i samarbete med Tennis Göteborg inbjuder till Lilla klubbtouren med fristående poolspelstävlingar där de allra yngsta flickor och pojkar (6-10 år)  är välkomna. Tanken med Lilla Klubbtouren är  att den ska fungera som en inkörsport och introduktion för de allra yngsta juniorerna till tävlingstennisen under enkla, avspända former. Stora klubbtouren är för spelare från 11 år.

Mer information och hur du anmäler dig finner du via länk nedan

Lilla &  Stora Klubbtouren

Sanktionerade tävlingar (från 10 år)

Om man vill utmanas ytterligare och testa på andra tävlingar än Lilla & Stora klubbtouren ska du skapa ett konto på Tävling Online (TournamentSoftware). Här hittar du en mer eller mindre komplett lista över samtliga tävlingar som anordnas runt om Göteborg och övriga Sverige. OBS! För deltagande i dessa tävlingar krävs det att du har tävlingslicens, läs mer om detta nedan.

Hemsida Tävling Online

Tävlingslicens

För att få ställa upp i många tävlingar som du hittar på Tävling Online (TournamentSoftware) krävs det att du har en tävlingslicens. Att ha en tävlingslicens är dock inte nödvändigt för att ställa upp i interna tävlingar, Lilla & Stora Klubbtouren. Tävlingslicens skaffar du dig via Tävling Online (TournamentSoftware).

Mer info om tävlingslicens

Påvelundsspelen

Klubbens egna inomhustävling som vänder sig både till juniorer och seniorer. Denna tävling kräver tävlingslicens och anmälan sker via Tournament Software.

Länk till Påvelundsspelen

Påvelunds Sommarspel

Klubbens egna sommartävling som vänder sig till yngre juniorer. Denna tävling kräver tävlingslicens och anmälan sker via Tournament Software. Mer info om tävlingen går också att hitta på Tournament Software.