ÖPPNA TENNISSKOLAN


Öppna Tennisskolan är en del av PTBKs Tennisskola och är en öppen verksamhet riktad till flickor och pojkar födda 2016 och 2015 som ännu inte har plats i vår juniorverksamhet.

Träningsupplägget i Öppna Tennisskolan är anpassat efter åldern på barnen och träningsfokus ligger i första hand på att ge barnen möjlighet att få testa på grundläggande slag som forehand, backhand och serve samt få testa på att spela match.

Barn som deltar på Öppna Tennisskolan ges ingen automatisk plats i den ordinarie tennisskoleverksamheten. Deltagande kan dock leda till plats i ordinarie tennisskoleverksamhet.

ÖPPNA TENNISSKOLAN HT23

Plats: Bana 5

Dag/Tid: Onsdagar kl 14.15 – 15.00 (45 min)

Period: 27 september till 24 januari. Uppehåll onsdag 1 november, 13, 20 och 27 december samt 3 januari.

Tränare: Jonas Bang och Kristofer Dahlgren

Nivå: Röd (Minitennis)

Anmälan: Ingen anmälan behövs, bara att komma de tillfällen ni kan! OBS! Detta kan komma att förändras beroende på hur stor efterfrågan blir. Skulle det bli för mycket deltagare på träningen kan det hända att vi inför anmälan med begränsat antal platser.

Busshämtning: Som läget ser ut nu kan vi inte erbjuda busshämtning för Öppna Tennisskolan

Pris: 100 kr. Betalning sker i receptionen vid ankomst

Registrering: I samband med betalning vill vi att ni skriver upp barnets namn och kontaktuppgifter till förälder. Detta görs i receptionen. Se till att vara på plats minst 15 minuter innan träningens start så att ni hinner skriva in er samt betala träningsavgiften innan träningens start. Ni ska även kryssa i närvaro för ditt barn på aktuellt datum.

Registrering av namn och kontaktuppgifter behöver ni bara göra första gången ni är här, därefter räcker det att kryssa i när ditt barns närvaro.

Utrustning: Tennis-/idrottskläder, tennis-/inomhusskor och vattenflaska. Tennisrack kan ni ta med om ni har. Om ni inte har tennisrack går det bra att låna rack. Kom omklädd eller klä om i våra omklädningsrum.

Välkomna!