ÖPPNA TENNISSKOLAN


Nu kommer kan alla ni som inte fått plats i vår ordinarie tennisverksamhet få möjligheten att prova på tennis genom vårt nya träningsalternativ Öppna Tennisskolan!

Öppna Tennisskolan är till för alla pojkar och flickor födda 2013 till 2007 som antingen står i kö till vår Tennisskola eller som helt enkelt vill testa på att spela tennis. Träningsupplägget är anpassat efter åldern på barnen och träningsfokus ligger i första hand på att ge barnen möjlighet att få testa på grundläggande slag som forehand, backhand och serve samt få testa på att spela match. Öppna tennisskolan kommer att bedrivas på söndagar och vilken tid man spelar beror lite på vilken hur gammal man är, se mer info nedan.

Dag: Söndagar

Start: 14 februari

Öppna tennisskolan RÖD: För barn födda 2013 och 2012. Träningstid: söndagar kl 12-13

Öppna tennisskolan ORANGE: För barn födda 2011 och 2010. Träningstid söndagar kl 13-14

Öppna tennisskolan GRÖN: För barn Födda 2009 till 2007. Träningstidsöndagar kl 14-15

Pris: 150 kr/tillfälle

Platser: 6 st platser/tillfälle. Anmälan krävs. Först till kvarn gäller.

Utrustning: Tennis-/idrottskläder, tennis-/inomhusskor och vattenflaska. Tennisrack kan ni ta med om ni har. Om ni inte har tennisrack går det bra att låna rack.

Förälder: Max 1 medföljande förälder/barn. Lämna om möjligt hallen så snart träningen är färdig för att undvika att trängsel uppstår i hallen.

Tränare: Våra duktiga tränare som kommer att ha hand om Öppna tennisskolan heter Amelie Roupe, Rut Wingstrand och Tim Gashi.

Anmälan: För att anmälan ska komma in på rätt sätt behöver du först skapa ett Matchikonto i ditt barns namn. Har ditt barn inget matchikonto kan du klicka här för att skapa ett. Anmälan till varje tillfälle i Öppna Tennisskolan öppnar onsdagen i samma vecka som träningen är.  Anmälan för aktuell veckas träning kan tidigast göras samma vecka. En godkänd anmälan ett krav för deltagande i Öppna tennisskolan.

Anmälan görs via länk nedan och ni hittar Öppna tennisskolan under aktiviteter (Scrolla längst ned på sidan till ”Aktiviteter”)

OBS! Öppna tennisskolan inte är en kurs utan man anmäler sig enbart till enstaka tillfällen.

Till Anmälan