Utbud vuxentennis HT 2022-VT 2023

Vi hoppas att något i vårt utbud ska passa just dig. Ansvarig för all vuxenträning är Pontus Larsson som nås på pontus.larsson@ptbk.se.

TERMINSKURSER

Vuxenkurs: Gruppträning med en tränare och max fyra deltagare per bana. Kurserna ligger på söndagar, måndagskvällar, tisdagskvällar och torsdagskvällar. Träningen riktar sig till såväl nybörjare som avancerade motionärer.

Pris: 4100 kr per termin för 17 tillfällen. Kursstart vecka 34 och vecka 6. Anmälan görs på vår hemsida.

Dagtidsträning: Hawkeyes är namnet på vår grupp som spelar på dagtid under veckorna. Träningen riktar sig till de som håller god till avancerad nivå som vill utveckla sin tennis. Kursen lägger fokus på strategi, teknik och matchspel. Träningen bedrivs tre gånger i veckan och du bestämmer själv hur många tillfällen du vill spela.

Tider för Hawkeyes
Fredagar morgonen
Tisdagar och torsdagar mitt på dagen

Pris 3 500kr/1 pass i veckan. 6 000/2 pass i veckan,

För mer info kontakta tino.kirst@ptbk.se.

Företagspaket: Om ni som företag regelbundet vill spela med tränare så skräddarsyr vi ett paket som passar just er. Träningen bedrivs dagtid mellan 06.00-14.00.

Vid intresse kontaktas Pontus Larsson direkt på pontus.larsson@ptbk.se.

Öppna Pass

Damtennis dagtid: Damträningen på onsdagar är för alla damer som kan tennisens grunder till avancerad nivå. Träningen hålls av Jonas Bang och bedrivs på onsdagar kl 12-13 (följer övriga verksamhetens kalender).

Morgontennis dam/herr: Fokus ligger på poängspel och taktik/strategi. En tränare finns på plats och det finns plats för 12 spelare på varje träningstillfälle. Träningen bedrivs på fredagar kl 7-8. Aktiviteten vänder sig i första hand till spelare som håller en medel till avancerad spelnivå. Fördelen med morgontennis är att den är flexibel då man bokar upp sig på de pass man vill vara med på.

Lunchtennis: Fokus ligger på poängspel och taktik/strategi. En tränare finns på plats och det finns plats för 8 spelare på varje träningstillfälle. Träningen bedrivs på måndagar kl 12-13. Aktiviteten vänder sig i första hand till spelare som håller en medel till avancerad spelnivå. Fördelen med lunchtennis är att den är flexibel då man bokar upp sig på de pass man vill vara med på.

Övrigt

För att boka in dig på någon av aktiviteterna gör det på under aktiviteter på matchi. För att komma hit klicka HÄR

Priser
– 150kr för bokning av en gång
– 1300kr för klippkort på 10 gånger. Det går att köpa på MATCHi under ”erbjudanden”. (klippkortet går att använda på alla öppna aktiviteter.)

MATCHSPEL

Påvelundsstegen: Ett matchformat där du spelar en match cirka varannan vecka (med sommaruppehåll). Serien är uppdelad i herrar och damer med totalt ca 50 spelare som fördelas ut i pooler med 4-6 spelare. Alla möter alla i poolen och 1an flyttas upp till en högre rankad grupp. 2an får kvala om uppflyttning. Näst sist kvalar om att stanna kvar och den som kommer sist flyttas ner. Vill du vara med? Kontakta: stegen@ptbk.se.

Om du är intresserad eller har några frågor angående våra olika koncept kontakta pontus.larsson@ptbk.se eller ring på 070-6527163.