Tränare Badminton

PTBK Badminton har tränare som har stor erfarenhet både som spelare och tränare.

Asger Madsen heter vår huvudtränare och verksamhetsansvarig för badmintonsektionen i PTBK. Asger har en framgångsrik spelar- och tränarkarriär på elitnivå i bagaget, och är sedan sex år knuten till PTBK:s verksamhet på heltid. Asger ansvarar för alla träningsgrupper inom Badminton.

Alexander Landberg, Leo Woxberg, Stina Caspersson, Lina Nilsson, Emelie Svensson, Alva Pyk och Elias Carlsson är tränare inom badmintonskolan. Alla tränare representerar våra serielag på olika nivåer.

Gabriel Ulldahl, 31 år, är ny tränare inom PTBK Badminton sedan början av september 2019.
Han är fyrfaldig svensk mästare i herrsingel. Gabriel slutade sin aktiva karriär som internationell spelare i herrsingel i våras. Gabriel kommer att arbeta på konsulentbasis med vår tävlingsgrupp på tisdagar och torsdagar. Vi ser framemot detta samarbete.
Gabriel är samtidigt ett lagankare i vår satsning inom seriespelet/A-laget och kan därmed skapa basis för att våra unga spelare har ett förebild och få stöttning i deras satsning.

Tränarna har som målsättning att jobba med bredd- och elitverksamhet, samt att marknadsföra badminton i närområdet genom att jobba aktivt med skolorna på dagtid.

Tränarna önskar att alla ungdomar ska må bra i sin dagliga träning och att så många av ungdomarna ska uppleva tävlingsmomentet.

Kontaktinfo

Verksamhetsansvarig Badminton i PTBK
Asger Madsen
Tel: 0702-60 65 93
Email: asger.madsen@ptbk.se