I år, 2023, firar PTBK 40 år efter grundandet 1983. Ja egentligen grundades klubben redan 1982 men det var mer av formalia för att kunna komma igång med hallbyggande. Hallen stod klar 1983 och det är detta år som finns med på vårt klubbmärke.

PTBK är en unik klubb. Detta eftersom klubben ända sedan grundandet har varit en förening trots två olika idrotter. Genom alla år har klubben haft ett organisationsnummer och en styrelse (även om det givetvis har kommit och gått många personer i styrelsen genom åren).

Vi firar vårt 40-årsjubileum med två stora händelser. Dels en stor familjedag lördag 17 juni. Se inbjudan nedan.

Se foton från 17 juni nedan, tagna av vår tennistränare Tino Kirst.

Och dels en stor fest för medlemmar 18 år och äldre samt respektive/medföljande lördag 14 oktober. Se inbjudan nedan. OBS! Anmälningstid utgår 14 september.

Anmälningslänk till festen 14 oktober: https://www.matchi.se/forms/protectedform/4RJdPiIb1vRe2P9ra9Wc Man måste logga in på sitt MatchI-konto för att kunna anmäla sig (betalningen för festen går via MatchI). Om man inte har något MatchI-konto så börjar man med att registrera sig och när man har gjort det kan man logga in. Tryck då på länken ovan för att komma till rätt ställe på MatchI. OBS! Man kan bara anmäla sig själv. Om man ska anmäla tex en partner måste partnern göra anmälan själv via eget MatchI-konto.

Vi har också gjort en minnesskrift över PTBK:s 40-åriga historia. Minnesskriften finns i tryckta exemplar i hallen. Den finns också här som PDF. Se nedan.