Öppna Pass

Damtennis dagtid: Damträningen på onsdagar är för alla damer som kan tennisens grunder till avancerad nivå. Träningen hålls av Jonas Bang och bedrivs på onsdagar kl 12-13 (följer övriga verksamhetens kalender).

Morgontennis dam/herr: Fokus ligger på poängspel och taktik/strategi. En tränare finns på plats och det finns plats för 12 spelare på varje träningstillfälle. Träningen bedrivs på fredagar kl 7-8. Aktiviteten vänder sig i första hand till spelare som håller en medel till avancerad spelnivå. Fördelen med morgontennis är att den är flexibel då man bokar upp sig på de pass man vill vara med på.

Matchspelspass: Olika typer av matchspel för både herrar och damer på torsdagar mellan kl. 8-9. Du måste ha erfarenhet av matchspel med serve för att vara med. Vi kommer att köra olika matchspels övningar där vi kör byten mellan spelarna. Det kommer även vara matchspel med serve.

Cardiotennis: Detta är en mix av tennis och fysträning. Detta är en perfekt träningsform för dig som vill kombinera tennis, kondition, snabbhet och intensitet. Alla nivåer på spelare är välkomna. Träningen hålls på måndagar kl 12-13.

Övrigt

För att boka in dig på någon av aktiviteterna gör det på under aktiviteter på matchi. För att komma hit klicka HÄR

Priser
– 150kr för bokning av en gång
– 1300kr för klippkort på 10 gånger. Det går att köpa på MATCHi under ”erbjudanden”. (klippkortet går att använda på alla öppna aktiviteter.)