Imorgon lördag är alla våra fyra lag i aktion runtom i Västsverige. Detta är den sista serierunda för säsongen 2017/18.

Våra två lag i Division 4 – PTBK 3 och 4 – spelar i Mölnlycke Idrottshall. Vi önskar lycka till alla våra mycket unga spelare som spelar i dessa lag.

Vårt andra lag, PTBK 2, spelar sina två sista matcher i Falkenberg och kan med två vinster placera sig som nr. 3 i Division 3. Kör hårt och lycka till!

Vårt första lag, PTBK 1, spelar för serievinst i Division 1 Syd i Helsingborg. Med ett poäng utav 4 möjliga kan segern säkras och första motståndare imorgon kl. 10.00 är Helsingborg som lägger sist i serien med 0 poäng. PTBK är för närvarande obesegrat och har 20 poäng. I den sista matchen imorgon kl. 16.00 träffar vi Aura Malmö som lägger tvåa med 16 p och består till hälften av det svenska landslaget (Jacob Nilsson, Johanna Magnusson och Emma Karlsson) som spelar individuellt EM i spanska Huelva senare på månaden. Vi ser framemot utmaningen imorgon.

Om vi uppnår vinsten imorgon, då står vi inför ett slutspel till Elitserien (Sveriges 8 bästa lag/klubbar) den 12-13/5 i Sportarenan. Här väntar möten med badmintonmastodonten i Göteborg, Frölunda Badminton som har vunnit Division 1 Mellan suveränt, Spånga BK som representerar Division 1 Nord och det sista placerat lag från Elitserien i säsongen 2017/18, Spårvägen.