I helgen blev där spelat BSO Stockholm Open på olika ställen i huvudstaden och PTBK hade fyra deltagare med i olika åldersklasser.

Våra spelare presterade bra i det internationella fältet med deltagare från Danmark, Frankrike, Norge och Finland.

I U13 spelade Felix Lindeblad i alla 3 kategorier och det gick bra i alla 10 matcher. Tyvärr blev hans dubbelpartner i herrdubbel sjuk och ingen match blev spelat på söndagen i slutspelet. I singel vann Felix sin grupp med 3 vinster och gick vidare till slutspelet. Felix vann sin första match över den finska landslagsspelare Akseli Aalto med 10 och 17 innan det tog stop mot den senare vinnare Robert Nebel, Danmark med 10 och 14. En mycket lovande prestation. Felix kom också fram till kvartsfinalen i mixeddubbeln med Estrid Björkler, VF, efter vinst över det 3/4 seedad paret Jeppesen/Rysgård från Danmark i andra rundan innan det tog slut mot det franska landslagsparet Chardain/Serre.

I U15 spelade Mini Otterström och William Nilsson. Det blev tyvärr tuffa lottningar i bådas grupper och inget slutspel denna gången, då det blev två förlustar och en vinst i gruppspelet. I Mini`s grupp var den finländska Helena Santalahti som gick till semifinal och Emilie Cao som är rankat sexa på Sverigerankingen. I William`s grupp var den finländska Niilo Nyqvist som gick till semifinal och den jämbördiga Max Persson. Dom var på dagen bättre. Det blev en fin vinst över Adam Kölevik, GBK.

I U22/Elit spelade Stina Caspersson och det blev fina prestationer i gruppspelet. Det blev en lång och tuff match på en timme i första rundan mot Umeå spelaren Ellinor G. Shadman. Slutligen blev det en fin vinst för Stina med siffrorna 17-21, 21-18 och 23-21. En stark prestation båda fysiskt och mentalt. I de två övriga matcher var motståndarna lite äldre och mera erfarna. Det går framåt och det lovar bra inför framtiden.