Det blev en fantastisk match igår kväll mot Uppsala Fyrisfjädern inför nästan 300 åskådare. Omgångens match mellan PTBK och de sista 20 års totala dominant inom svensk badminton Fyrisfjädern blev exakt så spännande som förväntat. Det blev slutligen en vinst med 4-3 till PTBK efter Golden set. Det blev en fantastisk presentation av badminton på högt nivå med en total dominerande aktör i form av Frederik Colberg, som av många anses som ligans mest värdefulla spelare, som med Magnus Sahlberg vann herrdubbeln, mixeddubbeln med Mette Poulsen och säkert och effektfullt tog hand om herrsingeln(Golden set) med en vinst på 11-5 över Andy Tsai. Därmed håller vi sviten som obesegrat med vårt PTBK 1 sedan den första matchen i seriesystemet för 4 år sedan.

Alla i PTBK kämpade väldigt bra och visade igen en fantastisk laganda som lovar mycket bra inför våra nästa matcher den 8 januari borta i Trollhättan och den 15 januari hemma mot Halmstad.

Ett stort tack ska gå till alla frivilliga/föräldrar, linjedomare, vår hejarklack, personal och sponsorer som ställer upp och gör det möjligt att hålla så bra och fina arrangemang som vi så igår. Utan er var det inte möjligt!