Skola: Palm Beach Atlantic University

Var: Miami i West Palm Beach, Florida

Årskurs: Senior, inne på sista terminen

”Jag går på Palm Beach Atlantic University som ligger i en stad en timme norr om Miami i West Palm Beach, Florida. Mitt bästa minne från college är alla dubbelmatcher som jag om min Ukrainska tennisspelare har vunnit och sen även att få vara president och leda en marknadsförings klubb på skolan detta året.

Just nu är det mycket träning, fys och preparationer inför säsongen som drar i gång om två veckor. Har även mycket med skola, möten, och jobb utöver tennisen och planering med lägenhet/resor/skola/jobb efter jag tar examen så jag har inte mycket fritid just nu. Plugget går riktigt bra, jag är inne på mina sista kurser nu vilket känns galet att jag nästan är färdig med mina fyra år. Det är dock roliga klasser och jag älskar verkligen alla lärare och kompisar jag har lektioner med. Formen är bra, det har varit tuffa veckor med fys vilket jag älskar! Känner mig stark och spelet går riktigt bra. Vi tränar tennis och fys runt tre timmar per dag plus gym tre timmar i veckan. Det är väldigt positivt med all fys och tennis träning vi gör, inte bara för spelet på banan men även för det akademiska och det andra jag gör för att orka med långa dagar.

Detta året ser jag fram emot alla matcher och att få tävla med laget igen. Jag ser även fram emot skolåret. Marknadsföringsklubben jag leder ska till New Orleans och tävla i en av USA’s största konferens med ett projekt vi jobbat på hela hösten så det ser jag också fram emot. Ser även fram emot att få skapa mer fina minnen med alla kompisar innan vi alla tar examen!

Senaste halvåret har gått så bra. Spelade flera av mina bästa matcher och vann över väldigt bra spelare. Det var den semestern jag har varit mest upptagen med saker varje dag. Det var väldigt bra och mycket med skolan då jag läste mer kurser än vanligt, åkte på flera resor med kompisar, blev utvald att representera skolan på en franchising conference in Philadelphia, var president ambassadör för skolan, jobbade på ekonomiskolan för alla lärare och gjorde en praktik på ett franchise företag. Det var en del att stå i men jag älskar att ha att göra och att jag fick avsluta året med att resa med och spela för Påvelund i Elitserien var en höjdpunkt.

Jag trivs så bra på Palm Beach Atlantic University och i Florida. Detta är en upplevelse jag är så tacksam att få vara med om och rekommenderar vem som helst att åka på. Alla lärare, kompisar, coacher, ledare, mentorer är så betydelsefulla och har påverkat mitt liv så mycket. Trodde inte när jag åkte över till andra sidan jorden jag skulle växa så här mycket i alla områden i mitt liv som jag gjort! Området skolan ligger i är också underbart med saker att göra hela tiden och det är bara så mycket möjligheter att utvecklas varje dag. Jag älskar det verkligen. Utanför tennisbanan blir det mycket skola och haha. Jag har även ett jobb på skolan och många andra ansvarsområden vilket håller mig upptagen men det blir en del häng och roliga saker ändå med kompisar. Dock har jag inte hunnit gå till på stranden detta året än som ligger fem minuter bort så ska försöka ta mig dit lite mer denna semestern.