Vad händer just nu för dig i USA? Går nu andra terminen på Wartburg College. Nästa vecka så drar tennisen igång på riktigt. Så då blir det en del träning och matcher. Sedan pluggar jag också samtidigt Bussiness Administration.  

Terminen är igång igen – hur går plugget? Plugget flyter på bra. Har just nu fyra kurser och min major är Bussiness Administration. 

 Formen på tennisbanan? Tycker formen känns stabil så är taggad för att säsongen ska dra igång nu. 

Vad ser du fram emot mest under terminen? Jag ser mest fram emot att tennisen ska dra igång på riktigt med mer träning och matcher.  

Hur tycker du det gått senaste halvåret för dig annars? Har varit riktigt kul att uppleva USA och college livet. Under jullovet så hängde jag med min rumskamrat hem till Chicago och bodde där med hans familj i ca 3 veckor. Det var riktigt skoj att se andra delar av landet med.  

Hur trivs du generellt? Trivs riktigt bra med egentligen allt. Gillar skolan både tennis delen men också de andra delarna som studierna.  

Hur mycket tränar ni? Det har varit uppehåll från tennisträning ett tag nu då tennis säsongen är egentligen under våren. Så det har inte varit någon tennisträning med coach nu under hösten och vintern. Vi istället haft styrketräning i gymmet två gånger per vecka och sedan har vi kunnat spela själva på tennisbanorna som vi haft tillgång till egentligen när vi vill. Nästa vecka sätter träningen igång och då kommer vi träna ca 2 timmar varje vardag. Det kommer forstätta tills en bit in i Maj.  

Vad brukar ni göra utanför tennisbanan? Under hösten så har vi haft styrketräning i gym två gånger varje vecka. Under säsongen så kör vi även konditions träning sen samlas vi också laget i klassrum och kör taktiksnack.