Just nu?

Just nu sitter jag i en bil påväg till Arkansas och Oklahoma för matcher till helgen! Är väldigt intensivt med resandet just nu mitt i säsongen.

Skolan?

Skolan går rätt smidigt faktiskt. Sista terminen för mig så rätt mycket som bara ska göras klart på egen hand inför graduation.

Formen?

Formen just nu känns ganska bra. Var väldigt bra för mig personligen att få spela några collegeliknande matcher med Påvelund under elitserien inför säsongen här borta. Jag ser verkligen fram emot graduation och att vara klar efter denna terminen, även om det samtidigt är läskigt att behöva stå på egna ben från och med maj.

Senaste halvåret?

Jag tycker det har gått väldigt bra. Flyttade till ett nytt hus med fyra av mina lagkompisar i Augusti och stortrivs än så länge. Allting har flutit på rätt smidigt på senaste. Jag trivs extremt bra. Jag tycker att komma över till USA och spela tennis är en av de bästa upplevelserna man kan få, både på och av banan. Normalt sett så varvar vi så att vi tränar två pass tennis plus fys varannan dag och ett pass tennis plus ett gympass varannan dag.

Utanför tennisen?

Efter att man gjort allt skolarbete så är det inte alltid man har jättemycket tid över. Men jag och några andra i laget brukar försöka spela golf så mycket som vi vinner och orkar.