Utan att spela på topp så lyckades vi vinna mot Frölunda med 4-2. Frölunda har duktiga kroaten Zvonomir i laget och han visade direkt i mixeden att han håller hög nivå. Efter lite osäkert spel där det märkets att det saknas lite matchvana så vann debutanten Mathias Thyrri tillsammans med alltid duktiga Mai mixeden med 3-2 i set.
Gabriel fortsätter visa att det är få i serien som har chans på honom. En total överkörning mot Mikael Westerbäck där Gabbe styrde från start till mål. Håller formen i sig så blir det svårt för någon att ge honom en match i SM. Men det finns några detaljer till att slipa på innan Gabbe är helt nöjd med spelet.

Edith fortsätter att visa hur viktig hon kommer bli för oss i år. Mot Frölundas Frida Lindström stämde inte spelet alls men då visar Edith riktig vilja och kämpar ner Frida i fem set. Dubbeln vinner hon tillsammans med Mai utan problem.

Alexander Landberg möter unga Gustav Björkler, som av någon anledning spelar andrasingeln och inte första. Alex inleder med två nervösa set men visar i tredje att han kan stå upp mot de bästa i Sverige.

Tack vare segern så klättrar vi lite i tabellen och närmar oss platserna vi vill kämpa om. Nästa match blir på bortaplan mot Täby den 9/11. Ni följer oss som vanligt på www.solidsport.com/ptbk