I helgen spelades Lilla Åbyslaget och PTBK hade med ett antal ungdomar som har börjat tävla och spelar i nybörjarklasserna. Flera unga lovande tjejer och killar står och knackar för att verkligen ta för sig i större tävlingar efter finfina framgångar i denna tävling som riktar sig mot de som inte tävlat allt för mycket. Detta är oxå ett led att ifrån badmintonskolan ta sig in i tävlingstänket och känna att träningen ger resultat i matchsituationer.

Bästa gick det för Doris Lindeblad som vann damsingel klass U9 efter bra spel. Dessutom vann Doris oxå damdubbel tillsammans med Emily Barratt i U11 klassen. Emily spelade till sig en bronspeng i singel U11. Bra facit för dessa lovande tjejer.

Ytterligare en klasssegrare fick PTBK med sig ifrån lördagens spel, då Jacob Rosenqvist vann komfortablet singelklassen i U131 Finalen blev en tuff match där Jacob kunde dra det längsta strået och vinna med 21-14 i skiljeset!

PTBK tog oxå ett silver i U15 klassen där Gustav Johansson kom 2:a efter finalförlust. Gustav kunde oxå få med sig en 3:e plats i dubbel U15 tillsammans med klubbkompisen Dennis Smith

Jätteroligt att vi nu ser framgångar ifrån gänget som kommer ifrån vår badmintonskola, gott betyg till ansvarige Asger Madsen och Alexander Landberg!