Helgen 13-14 augusti så genomfördes de årliga sommarspelet i Falkenberg. PTBK hade som vanligt ett glatt gäng som valde hallen framför Skrea strand denna helg…. En bra tävling för att få badmintonkroppen att vakna och en tävling i en trivsam sommarmiljö.

Bäst gick det för Therece Nilsson som nästa tog storslam med singelvinst i DSB och vinst i dubbel DDA med Lotten Nilsson. Therece forstatte bara av farten och knep ett silver med Alexander Landberg i mixed MDB. En kanonstart ifrån Therece som vi hoppas får med sig positiva vibbar inför höstsäsongen.

Grattis Therese!

_T9A5998

Therece Nilsson

PTBK fick med sig ytterligare en klassseger. I herrsingel U11 visade återigen Felix Lindeblad styrka och vann komfortabelt klassen utan setförlust.

Grattis Felix!

_T9A6004

Felix Lindeblad

För övrigt så kan nämnas att Håkan Nilsson tog två 3:e platser, dels i mixed MDA tillsammans med Lotten Nilsson och med Mikael Tornemo i herrdubbel HDA.

Nu har säsongen startat och i hallen är det full fart varje dag. PTBK badminton åker oxå på träningsläger i början september till Aalborg, Danmark för ytterligare få fart på fötter o kroppar.

Länk till resultaten i Falkenbergs sommarspel;

http://badmintonsweden.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=5AA00732-4D85-4B29-96DB-15338C1ECFF9