Många av er kanske har sett denna apparat på Klubben?

Det är en laddningsstation för powerbanks, som man kan hyra när batteriet är slut i telefonen. Många av er har frågat personalen om man kan låna laddare till mobiltelefonen när man t.ex. ska parkera. Vi har sett att det finns ett behov av att kunna ladda batteriet till telefonen på ett enkelt sätt när man kommer till klubben. Nu kan du ta med dig batteriet och ladda telefonen på samma gång som du använder den.

Företaget som ligger bakom detta är BattPow AB, ett svenskt bolag som grundades i Göteborg av en av våra medlemmar. 


Bolagets verksamhet går ut på att med start i Sverige skapa ett nätverk av laddningsstationer där man kan hyra en Powerbank för att ladda sin mobiltelefon när man är i rörelse och behöver batterikraft. 
Idag kan ni hitta liknande stationer runt omkring i Göteborg, t ex Friskis & Svettis, Café Da Matteo, Kungsportsavenyn, Linnégatan samt Centralstationen och Landvetter flygplats. Man kan hyra på ett stället och lämna på annat. BattPow kommer att fortsätta att bygga ut nätverket av stationer. I samband med det söker BattPow samarbetspartners och investerare.

Just nu bjuder BattPow alla PTBK medlemmar på depositionen 99kr. Ni kan ladda ner appen BattPow och logga in med ert mobilnummer.  Maila ert mobilnummer till campaign@battpow.com så sätter BattPow in 99kr på ert konto. Alternativt betala 99kr och maila campaign@battpow.com, så får ni pengarna tillbaka. Erbjudande gäller tom årsskiftet.

Hongfeng kommer på lördag mellan 10-13 vara i hallen och svara på frågor och visa hur stationen funkar.