På lördag är det äntligen dags för finalen i Svenska Badmintonligan. För tre år sedan förlorade vi finalen på tuffast möjliga sätt mot Halmstad. Året efter det avbröts ligan när semifinalspelet skulle börja och förra året drog vi oss ur slutspelet. Så det är nu vi har vår första riktiga chans att äntligen vinna guldet som vi var så nära att få med oss hem.

Våra finalmotståndare, Fyrisfjädern, vann ett komprimerat slutspel förra året och står således som regerande mästare. Uppsalalaget är fyllt av svenska och danska landslagsspelare och har under året även fått in sin indonesiska stjärna, Firman.

I grundseriens möte mellan finallagen så vann Fyris med 5-1, men där saknade vi en hel del spelare i laget. Nu förväntar vi oss en mycket jämnare match där det känns som att det kan sluta hur som helst.

Supporterbussen som åker upp lördag morgon och kommer hem natten till söndag behöver med andra ord fyllas för att vi ska få bästa möjliga stöd till matchen. Det finns ett antal platser kvar. Så ta chansen och heja fram våra stjärnor till klubbens första guld i lag-SM!
Skicka ett mail till magnus.sahlberg@ptbk.se om ni är intresserade av att följa med upp.