Pga att Danska Mästerskapen spelas denna vecka så var det en något annorlunda uppställning för PTBK i gårdagens kvartsfinal. Och trots bra inställning så var det aldrig riktigt nära i damdubbeln och damsingeln mot de färska SM-vinnarna från AURA.
Leo gör en fullt godkänd insats i andra herrsingeln och tappar med 3-1 i set mot Tom Pettersson.

Ett tidigt 0-3 underläge och press på oss att vinna de tre återstående matcherna. I första herrsingel ska Gabriel ställas mot lag-EM aktuella Jacob Nilsson. Gabriel, som spelade hela SM med en sträckning i vaden och haft fortsatta problem med detta i veckan, satte nivån direkt och vann enkelt i tre raka set. Nu har Gabbe på en vecka vunnit mot två EM-spelare och pressat OS-aktuella landslagsspelaren Felix Burestedt till en hård tresetare. Man tycker ju att Gabbe åtminstone borde fått frågan om att spela lag-EM, men tyvärr har detta varit ett återkommande beteende från förbundet. De bästa är inte alltid de som tillfrågas.

Gabriel vinner även dubbeln i tre raka set tillsammans med Colberg, som inte spelar de Danska Mästerskapen. I den avgörande mixeden har blir det dock en klar förlust för Colberg tillsammans med Jennie. Detta gör att vi förlorar matchen med 2-4 och blir således tvungna att vinna returmötet för att tvinga fram ett avgörande golden set.

Den avgörande kvarten spelas i Påvelund tisdagen 25e februari. Då hoppas vi att alla i klubben kommer och stöttar laget så att vi klarar oss till semifinalen. Vi bjuder på inträdet denna gången!