Påvelunds första hemmamatch i badmintonens finrum blev en succé. Med ca 250 personer i publiken och ett arrangemang av högsta klass så imponerade klubben på tillresta gäster. Stort tack till vår ovärdeliga föräldragrupp som lägger ner så mycket tid och kraft.

Matchen i sig blev var även den succé för hemmalaget. Även om Frölundas unga lag stretade emot bra så var det klasskillnad i samtliga matcher. 6-0 och bara två tappade set sammanlagt.

Våra singelspelare imponerar och Lind Thomsen bjuder på show på Frölundas Maynard. Efter ett lite tveksamt och passivt första set som förlorades så höjde Lind tempot och tillslut så visade sig skillnaden mellan spelarna vara stor.

Joshua och Mette behövde inte gå för fullt i sina matcher och även om deras unga motståndare kämpade på så ser man att det finns mer att ta ut om det skulle behövts.

Damdubbeln hittade denna gången en bra nivå och vann i tre raka set.

Frederik Collberg fortsätter att imponera i dubbel och mixed och har efter tre spelade omgångar fortfarande inte tappat ett set. Att våra unga spelare i klubben får chansen att träffa och se dessa spelare är en oerhört viktig del i deras utveckling.

Kommande match för PTBK spelas hemma den 26e november. Då kommer giganterna Fyrisfjädern på besök. Fyris har varit i 18 raka finaler och har vunnit 15 av dessa. Då laddar vi om för en ny succé!