Tredje och fjärde spelomgången står för dörren nästa vecka i Sveriges högsta badmintonserie. PTBK möter på måndag kväll Trollhättan borta och på tisdag kväll Aura hemma 18:00.

Påvelund har inlett serien med en vinst och en förlust och ligger sexa i den än så länge haltande tabellen. Både Trollhättan och Aura, som PTBK möter kommande vecka, har börjat starkt med två segrar var och toppar serien.

PTBK:s badmintonansvariga tillika spelare i truppen Gabriel Ulldahl ger oss nedan sina tankar inför de kommande omgångarna:

Trollhättan har ett starkt lag med Hans Christian-Vittinghus i spetsen som är en världsspelare och har varit topp 20 i världen. Deras trupp är en av de bästa i ligan så det kommer bli en grym match och där vi är revanschsugna efter fjolårets förlust i semifinal.

Vi hoppas alltid på mycket stöd på våra hemmamatcher, så kom och heja fram oss!
Aura, ifrån Malmö, är ett topplag i ligan med en stark trupp på alla positioner. Det kommer bli en tuff match men som alltid går vi för vinst.

Välkomna ner till PTBK-hallen på tisdag kväll och ge laget ert stöd! Matchsstart 18:00!

Vill ni läsa om PTBK:s spelare så tryck på denna länk: https://ptbk.se/badmintonens-a-lag/. Tryck sedan på varje spelares namn så har de besvarat ett antal frågor.