Nästa vecka (v.24) är sista träningsveckan för VT20. Pga det rådande läget kommer vi ej att ha våra traditonella avslutningar där tränare och barn samlas i cafeterian under de sista minuterna på sista träningen för avslutningsfika med saft och kakor. Avslutning kommer istället att göras på banan i form av roliga övningar och matchspelsformer. Vi rekommenderar fortsatt att föräldrar håller sig utanför hallen under samtliga träningar nästa vecka. Passar även på att påminna om att det inte är någon träning imorgon lördag 6/6 pga Sveriges Nationaldag.

Vi på PTBK vill tacka alla medlemmar för denna termin som varit mycket speciell på många sätt. Vi är glada för att vi har kunnat erbjuda träningar som vanligt under hela terminen och vi är också glada för alla spelare som har tränat på trots det rådande läget i samhället. Vi är också medvetna att några har fått stå över sina träningar pga det rådande läget och vi hoppas att även ni ska kunna träna på som vanligt igen till HT20.

Vi vill även önska alla medlemmar härlig sommar med mycket sol, bad och tennis! Vi återkommer med mer information om HT20 i Augusti.

Med vänliga hälsningar

Tränarna i PTBK