Vecka 51 planerade PTBK att arrangera KM för olika åldrar inom tennis och badminton. Syftet med att starta upp ett KM igen (har arrangerats tidigare för ett antal år sedan i PTBK) var att öka klubbkänslan ytterligare med bland annat gemensamma prisutdelningar och mycket folk i hallen. Utifrån nuvarande Corona-restriktioner så kan givetvis inte KM genomföras i år. Vår förhoppning är dock att vi kan arrangera KM nästa år och att det därefter blir en årlig tradition i PTBK.

Svenska Tennisförbundet har också beslutat att ställa in årets division 1 i tennis. Division 1-serierna bygger på sammandrag med fyra lag varje helg. Detta går inte heller att genomföra pga Corona-restriktionerna. Det innebär att inget lag åker ur årets elitserie och PTBK:s både dam- och herrlag får ladda för nytt division 1-spel hösten 2021. PTBK:s herrsammandrag 21-22 november och damsammandrag 5-6 december utgår ju då följaktligen.

Svenska Badmintonförbundet har också beslutat att skjuta upp Svenska Badmintonligan. PTBK skulle spela sin sista match i grundserien nu på tisdag hemma mot Aura. Denna matchen är uppskjuten och vi avvaktar besked från Svenska Badmintonförbundet om eventuellt vidare spel i SBL. Efter grundserien väntar en mellanserie och sedan slutspel. Normalt är slutspelet klart i slutet av våren.