Nästa spelare att presentera är Mai Surrow.
Mai spelade för oss även förra året och har sedan dess varit en av seriens bästa spelare i dubbel och mixed. Mai har många segrar på Europatouren och är rankad top 100 i världen i både dubbel och mixed.

2020 blev ett på många sätt märkligt år. Hur har det gått med träning för din del?  Hur har du tränat?
Träning har faktiskt gått bra för mig eftersom professionella idrottare i Danmark har haft möjlighet att komma till hallen och träna. Detta innebär att ligaspelare i den danska ligan är välkomna att träna. Så vi är inte så många på träningarna men vi tränar normalt och ännu mer för att unga inte får träna.

Något speciellt du velat fokusera på när det varit tävlingsuppehåll?
Personligen har jag fokuserat mycket på att sätta mer press i mitt spel både från mitt defensiva spel och offensiva vid nätet. Dessutom har jag ökat min fysiska träning för att bli starkare.

Vilka tävlingar spelade du under 2020 och hur har det gått? 
I fjol spelade jag:
Estland där jag gick till kvartfinal.
Swedish Open där jag vann i DD och blev tvåa i Mix
Spain Masters
All England
Denmark Open

Har du några tävlingar inplanerade under 2021?
Spain Masters, All England och Denmark Open är turneringar som vi planerar att spela.

När badmintonligan i Sverige nu kommer igång igen, hur tror du att det kommer gå för PTBK?
PTBK ska gå vidare till finalspelet – och sedan vinner vi😉

Vad ser du mest fram emot under 2021?
I år har vi planerat många tävlingsresor. Bland annat vill vi åka till Asien flera gånger och även USA och Kanada i sommar. Det är fortfarande ett pussel för att få ihop allt men vi hoppas att det kan göras.
Jag ser verkligen fram emot att spela matcher och turneringar igen. Jag ser fram emot att resa och ha många häftiga upplevelser och ha något att träna för.

Stort tack Mai och lycka till med allt i år!