20160512_174359

Tjejerna samlade inför tjejträningarna tillsammans med Asger…

Badmintonen har ett antal duktiga och intresserade tjejer på olika träningstider i PTBK. En del är flitigt ute och tävlar och möter stentufft motstånd och en del spelar nybörjartävlingar. Gemensamt har de en enormt intresse för badmintonen och har dessutom jätteroligt tillsammans. För att tjejerna skall få lite mer utrymme på träningarna, då man mestadels bedriver detta tillsammans med killar, så har headcoach Asger hittat ett forum där PTBK bjuder in en tjej/kvinna med erfarénhet av elitspel och tjejträning. Konceptet var att få hit Alexandra Derle som uppfyllde alla de kriterierna och drev tjejträningen under 3 torsdagar i maj.

20160526_192134

Aleandras 3 ledord för tjejerna har varit; Självförtroende, Våga och Ha Roligt! 

Det man kan summera träningar med, är att alla har haft jätteroligt och vågat vara sig själva och lyssnat på Alexandras tips o råd. Man har oxå sett att många övningar har skett utan racket o boll. Detta hoppas PTBK ger mervärde framledes och att vi får fler sådana tjejträningar med Alexandra.

20160526_191137

Tjejerna sitter och lyssnar om Aleandras ”badmintonresa”och har tjejsnack….

Ett jättestort tack till Alexandra Derle som verkligen levde upp till tjejernas förväntningar! Vi inom badmintonen  sektionen hoppas att vi får ta mer del av Alexandras erfarenheter och tips under hösten. Som sagt, ett kanontrevligt inslag i tjejernas badminton vardag!