Mats Willenhag har varit en populär tränare i PTBK sedan han kom till klubben i augusti 2017. Första året var Mats ansvarig för tävlingsgruppen i PTBK, men när han fick möjlighet till att gå upp i tjänst på Tennismagasinet under våren 2018 valde Mats detta. Mats var ändå kvar i PTBK på 30% och har under Pontus Larsson, PTBK:s sportchef tennis, jobbat med tennisskola, vuxentennis och tävlingsjuniorer samt varit ansvarig för herrarnas A-lag. Mats har också stöttat Måns Dahlberg i hans internationella satsning.

Särö LTK passade nu på att rekrytera Mats till en heltidstjänst som sportchef i SLTK med start 1 augusti. Mats kommer ändå att synas lite i PTBK-hallen dagtid under hösten då Mats kommer att jobba kvar med Måns Dahlberg de dagar då Måns är hemma för dagtidsträning.

PTBK tackar Mats för all hans tid och engagemang i vår klubb och önskar honom lycka till med hans nya tjänst i Särö. Ersättare för Mats tränartimmar på banan ansvarar Pontus Larsson och Jonas Bang, tennisskoleansvarig, för. Detta ska vara löst till den nya terminen startar i slutet av augusti.

// Martin Stigh, klubbchef PTBK

Mats Willenhag som coach för PTBK:s herrlag i division 1 i höstas. Mats står som trea från vänster.