Bakom en klar seger med 5-1 döljer sig inte mindre än vinster i 4 femsetare.

Mai/Jennie visar en väldig styrka i de matcher de spelar. Damdubbeln, där vi trodde att vi skulle få en tuff match, vinns enkelt med 3-0. Jennie spelar väldigt enkelt och säkert för att Mai ska kunna gå in och skära av bollar och avgöra poängen.
Lina gör debut i damsingel och kämpar på men är aldrig särskilt nära mot duktiga Frida i Frölunda.

Herrsingel 1 & 2, mixeddubbel och herrdubbel vanns alla i fem set.
Gabriel på herrsingel 1 visar stundtals upp ett fantastiskt tempo och spel där få i Sverige kan stå emot. Då och då skiner dock osäkerheten igenom där det blir enkla missar och monotont spel. Men i femte och avgörande set visar Gabbe vinnarskalle och höjer sig när det behövs.
I HS2 visar David hur extremt snabb han är. Tyvärr så blir det dock lite väl vilt spel ibland, vilket gör att Gustav Björkler får för mycket gratispoäng. Men i seten David vinner visar han att han ligger några nivåer över unga Gustav ännu och vinner dessa seten relativt komfortabelt.
Mixeden vinns i 5 set efter en svängig tillställning och i herrdubbeln hämtar Magnus/David in ett 0-2 underläge och vinner tillslut femte set med 11-10.

Det är skönt att vi i alla femsetare kan höja oss lite i de avgörande lägena för att ta hem matcherna och därmed gå till en fin 5-1 vinst. En bra seger utan att spela på topp. Det tyder på styrka!

Sista matchen för året spelas på hemmaplan mot Umeå den 2e december. Då behöver vi höja oss några snäpp för att vinna även denna match och gå obesegrade genom grundserien!

Go Panters!