PTBK:s damlag i division 1 södra har gjort en strålande insats hittills och är precis som herrarna i serieledning inför sista helgen nu 4-5 december. Damerna avslutar sitt seriespel med hemmasammandrag i PTBK på lördag kl 16 då Fair Play 2 står för motståndet. På söndag kl 10 avslutar PTBK serien med match mot Malmö TK.

I helgen så spelade PTBK tre matcher i ett sammandrag i Tabergsdalen. I fredags blev det 2-2 mot Tabergsdalen efter segrar för Carina Syrtveit och Rebecca Österberg. I dubbeln blev det förlust för Rebecca och Sofia Brun samt på andrasingeln för Sophie Sundström.

I lördags blev det också 2-2 för PTBK, denna gång mot ATL Lund. Återigen vann Carina sin förstasingel. Carina och Sophie vann också dubbeln. Sedan var Sophie nära att vinna sin andrasingel men föll i matchtiebreak. Rebecca förlorade på sin tredjesingel.

I söndags var Celin Myhre med i laget och hon vann sin singel och dubbel tillsammans med Carina. Carina vann också sin singel. Emmie Berglund spelade denna gång tredjesingeln men förlorade. Det blev dock seger mot Karlskrona med 3-1 för PTBK.

Inför sista två matcherna så toppar PTBK division 1 södra och därmed har både PTBK:s herrar och damer avgörandet i egna händer med möjligheten att gå upp till elitserien.

Herrarna avslutar sin serie med matcher på lördag kl 12 och söndag kl 10 på Ullevi mot Ullevi och Kalmar. Damerna avslutar alltså sin serie med sammandrag i PTBK på lördag kl 16 och söndag kl 10.

Varmt välkomna att heja fram PTBK till elitserien!