Det var en fantastisk stämning i Fyrishov under finalen. Drygt 500 personer på läktaren, badminton i absolut toppklass och en oerhört jämn match. Precis som för tre år sedan gick finalen till golden set. Och tyvärr så förlorade vi det setet även denna gång.

Det är dock en fantastisk prestation av hela laget i finalen. Edith pressar toppspelaren Dawall till fem stenhårda set. Thyrri vinner två helt avgörande matcher för att hämta upp ett 1-3 underläge och ta oss till golden set. Khushi/Elin gör en bra match mot Sjöö systrarna. Men tillslut så är det ändå Fyris som får fira guldet.
Stort grattis till Fyrisfjädern och även ett stort tack för ett fantastiskt arrangemang.

Det finns inget annat än gott att prata om när det gäller denna PTBK-trupp. Det är många som har fått chansen att spela i ligan under året och så är målet att vi fortsätter göra kommande säsonger. Nu börjar jobbet får att nästa år ta oss till ytterligare en final och denna gången ska vi ta det hela vägen!

Stort tack alla spelare och ledare i laget. Tack även till alla sponsorer och publik som i år återigen fått komma och titta i hallen. Och ett extra stort tack till våra medlemmar som alltid hjälper till kring våra hemmamatcher. Utan er vore det inte möjligt!