Påvelund skickade en stor trupp på 11 spelare till Senior-SM. En blandning av unga talanger med rutinerade rävar. Och det var några av de yngre spelarna som verkligen visade framfötterna, även om både Gabbe och Putra gick till varsin kvartsfinal. Gabbe i herrsingel och Putra i herrdubbel tillsammans med Mitch. Även Khushi, som senare i höst spelar både U17-SM och junior-SM, spelade sig fram till en kvartsfinal.

Erik Angervall visade att sommarträningen gett resultat när han, tillsammans med Toni från Frölunda, spelar sig fram till en fin bronsmedalj. I semifinalen står dom upp bra i första set mot de slutliga segrarna Joel/Melker.

Men bäst gick det för Edith Urell. Efter en lite nervös kvartsfinal där Edith hade svårt att kontrollera längden i hennes lyft men tillslut kämpade sig fram till en vinst, visade Edith under söndagens semi och final vilken hög nivå hon håller.
I finalen mot Frida från Fröiunda, dominerar Edith stort och äger hela banan. Edith vinner med siffrorna 21-12, 21-9 och försvarar därmed sitt SM-guld från 2020.

Stort grattis till SM-medaljörerna och hela PTBK till ett bra SM