Efter en intensiv elitserievecka kan konstateras att PTBK:s damer, som nykomling, tog sig hela vägen till SM-final. Där stod det 2-2 efter tre singlar och en dubbel mot Enskede. SM-finalen avgjordes i ett matchtiebreak där tyvärr Malene Helgö/Alexandra Viktorovitch föll med 10-8. Men båda tjejerna hade gjort en fantastiskt fin elitserie där Malene vann alla sina sex förstasinglar och Alexandra fyra av hennes sex andrasinglar. Anastasia Petersson gjorde också en väldig fin elitserie och vann alla fem tredjesinglar som hon spelade. Med i laget var också Sophie Sundström (som spelade alla dubblar), Rebecca Österberg, Frida Alsterhem och Sofia Brun. Coach/lagledare var Pontus Larsson.

Herrarna, som också var nykomling i elitserien, gjorde också en fin insats och slutade trea i sin grupp. Det betydde en delad femteplats i elitserien även om det inte blev något SM-slutspel för herrarna. Ankaret Måns Dahlberg inledde serien med två vinster på andrasingeln men blev sedan sjuk och kunde inte spela de två sista matcherna. Arslan Temirhanov hade tufft motstånd och vann en av fyra förstasinglar. Henrik Bladelius vann tre av fyra tredjesinglar och Max Dahlin vann en av två andrasinglar. Med och spelade dubbel var Carl Ekwurtzel, Jakob Arvidsson-Ehn och David Norfeldt. Med i truppen var Anton Hedlund, Wilmer Dahl och Filip Robles. Coach/lagledare var Martin Stigh/Mats Willenhag.

PTBK gjorde väldigt fina arrangemang med bland annat uppbyggd läktare. Ett stort tack till bollkallar, linjedomare, huvuddomare, tävlingsledare, cafépersonal, DJ, speaker och tävlingsläkare.

Nästa höst blir det nya tag med både damerna och herrarna i elitserien.

Se mer info om tennisens A-lag: https://ptbk.se/tennisens-a-lag/