Så var sista omgången i grundserien avslutad efter ett långt uppehåll. Förutsättningarna inför var enkla. För att sluta topp 4 i grundserien var minst 2 poäng nödvändigt. Det blev bättre än så! Efter en väldigt stark laginsats så tog vi hem alla tre poäng!

Matchen inleddes med damsingel och herrsingel 1. Dessa matcher visste vi var helt avgörande. Jennie Carlsson gör en stark comeback på singelbanan och visar att man kommer långt på rutin genom att, efter en nervös inledning, ta en säker 3-1 seger.
I HS1 såg man att det var längesen Gabriel spelat match och tränat på ett bra sätt. För AURA spelade landslagsspelaren Jacob Nilsson. Gabriel kommer egentligen inte alls upp i den nivå vi är vana vid att se honom, men imponerar genom att spela smart och kämpar hem matchen med 3-2 i set. Imponerande!

Lina och Stina gör en tapper match men faller mot starkare motstånd.

Jakob Ekman, som är förstaårs senior, visar att en ökad träningsmängd givit resultat, och spelar trots att han själv säger att han kände sig osäker, bra i både dubbeln tillsammans med Gabriel och i mixeden med Jennie. HD vinns säkert och mixeden tappas.

För att vara helt säkra så behöver vi en seger till och den löser Andy Tsai. Han vinner HS2 enkelt och tack vare att Frölunda tar 3 poäng mot Fyrisfjädern, så slutar PTBK på en starkt tredjeplats!

Detta betyder att vi kommer spela mellanserie A och där möta AURA, Umeå och Frölunda. Hur och var detta kommer att spelas återkommer vi om så fort vi får reda på det.

Tack alla funktionärer som hjälper till på ett fantastiskt sätt idag! Och tack alla som supportar klubben genom att titta på matchen genom solidsport!