I lördags kämpade ett 40 tal medlemmar och personal med att riva tältet som fram tills i lördags stått över våra grusbanor. Det blev en strålande dag med fint väder, goa människor och mycket skratt!

Tältrivar-truppen representerades av medlemmar från bl.a. herrsektionen, veteransektionen, tävlingsjuniorer, styrelse och personal. Efter ett grymt samarbete och hårt jobb lyckades vi få ner och rullat ihop tältet som nu ligger vid sidan av grusbanorna och inväntar vidare transport.

När arbetet var klart avnjöts välförtjänta nygrillade hamburgare på terrassen med härlig utsikt över våra nyblivna utebanor.

Ett stort Tack till alla medlemmar som deltog i tältrivningsarbetet. Ett speciellt Tack går till vår tältgeneral Hans Bertil Åström ”HB” som visade vägen för hur det hela skulle gå till! Tack också till badmintongänget som grillade hamburgarna.

Nu startar arbetet med att färdigställa grusbanorna! Vi återkommer så snart banorna är redo för att ta sig an alla grus-sugna medlemmar.

Fram tills dess får vi be till vädergudarna att ge oss fint väder framöver så att vi kan utnyttja våra fina utebanor till max.

IMG_5699 IMG_5711 IMG_5725