Hej alla i Tennisskolan

Vill börja med att önska er God fortsättning på det nya året!

Dessvärre måste vi meddela att all träning som bedrivs i Airdomen (tältet) är inställd pga av kyla från och med lördag 2016-01-09 och framöver. Vi har dessvärre ingen möjlighet att tillföra värme i tältet och vi bedömer därför att det är för kallt för både barn och tränare att vistas i tältet. Dem som normalt tränar inne i hallen på bana 1-5 och badmintonhallen fortsätter tillsvidare sin träning som vanligt.

Vi kommer i nästa vecka komma ut med ett nytt träningsschema för VT-16 där vi kommer schemalägga samtliga spelare i Tennisskolan inne i hallen. Detta kan alltså innebära att man kan få en helt ny träningstid men vi hoppas kunna behålla samma träningstider i den mån det är möjligt.

Vi kommer i första hand se till att alla som tränar i Tennisskolan får fortsätta sin träning minst 1 dag/vecka. I andra hand kommer vi försöka få så många spelare som möjligt att behålla sin träningsmängd, gäller alltså för dem som spelar 2 eller fler dagar/vecka. Som ni säkert förstår är detta ingen lätt uppgift men vi kommer göra vad vi kan för att så få som möjligt ska bli drabbade.

Vi återkommer i nästa vecka med mer information.

Hoppas på er förståelse!