Igår kom så säsongens första förlust. Ett starkt Fyrisfjädern blev en lite för svår uppgift när vi inte riktigt kom upp i nivån som krävs.

Efter snöpliga förluster i damsingel, damdubbel och herrsingel 2 där vi på förhand kände att vi hade en bra chans att vinna så blev det tillslut en förlust med 2-4.
Frederik Colberg vinner herrdubbel tillsammans med Joel Eipe, som verkligen visar vilken hög spelkapacitet han har i sig, och mixed med Mai Surrow. Colberg är i sina bästa stunder den som har absolut högst nivå i SBL och visar stundtals prov på det under matchen mot Fyris.

Nu blir nästa match mot Halmstad helt avgörande för utgången i mellanserien. Vinst krävs mot Halmstad för att säkra andraplatsen och på så sätt slippa spela kvartsfinal utan istället gå direkt till semifinalerna.

Matchen mot Halmstad spelas den 28/1 i Påvelund och då behöver vi verkligen allt stöd vi kan få! ta med vänner och familj för då ska vi återigen fylla hallen till bredden!

Stort tack till alla föräldrar och medlemmar som ställer upp på ett helt fantastiskt sätt runt våra matcher och arrangemang. Gång på gång gör ni så att våra hemmamatcher blir en fröjd för både hemma och bortaspelare!