För första gången arrangerades samtliga Ungdoms SM(U13, U15, U17)samma helg och framförallt i en och samma stad – Göteborg. Detta samarrangemang där man på lördagen spelade i tre hallar – U17 i Åby, U15 i Frölunda och U13 i Askim och med semifinal- och finalspel i Sportarenan i Frölunda – blev en riktig succé. Alla deltagande klubbar åker till en och samma stad och kan umgås och ”ha koll på” samtliga åldersklasser på ett utmärkt sätt. De ”besökande” klubbarna var mycket nöjda med upplägget och inte minst med det fina och proffsiga sätt som de arrangerande klubbarna genomförde det hela!

Resultatmässigt så gick det inte så bra för våra killar, då vi hade William Nilsson, Måns Woxberg och Jacob Blom i U13 klassen samt Leo Woxberg, Adam Bryngelsson och Theo Bergendorff i U17 klassen.  Finns en del att puts på för att kunna utmana sverige eliten, dock så är det en mycket bra erfarenhet med domare, linjedomare och invigning med nationalsång etc. De flesta försvann redan i första rundan, då man oxå hade tuff lottning.

Proffsig inviging i Askims rackethall för U13, spelarpresentationer och nationalsång….

Jacob Blom och Måns Woxberg i u13 klassen som lägger upp taktiken i dubbelspelet….

Sammanfattningvis, en nyttig erfarenhet för våra duktiga PTBK spelare och bra för våra coacher Asger och Sahlberg som själva kan se vad som saknas mot ungdoms eliten och ta med sig detta till kommande träningar.