En jättenöjd William som stod för riktig trippel i Jonas Träffen, Alingsås i U13 klassen!

Under gångna helgen så spelades Jonasträffen för ungdomar U11-U17. PTBK hade ett flertal spelare på plats och visade med eftertryck att PTBK både har bredd och topp. Bäst gick det för William Nilsson som kunde åka hem med 3st klasssegrar, singel,dubbel och mixed i U13 klassen.

William längst till vänster, Felix 3:e från vänster samt Jacob längst till höger

I singelklassen så vann William komfortabelt och förlorade inte ett set. I semifinal slog han Johan Melin ifrån Ulricehamn. I den andra semifinalen så spelade 2 andra PTBK:are, Felix Lindeblad och Jacob Blom, där gick Jacob segrande efter en mkt välspelad 3 sets match. I finalen så visade Willliam vem som var bäst denna helg. Vann i 2 raka set mot Jacob.

Stolta vinnare i herrdubbel U13, William och Felix!

Williams andra vinst blev tillsammans med Felix Lindeblad. Här vann man i 2 raka set mot Trollhättans Gustav Isaksson och Isac Skogsberg i finalen.

Williams 3:e vinst kom tillsammans med Kushi Harakamani ifrån GBK, längst till höger

En rolig överraskning var att PTBK nu oxå börjar spela mixed i ungdomsklasserna och detta så lyckat att William tog en hedrande seger med Kushi i U13 ifrån Göteborgs Badmintonklubb.

Även Jacob Blom spelade mixed framgångsrikt i U13 tillsammans med Emma Nielsen, Askim och kom 3:a

I U11 klassen vann Felix Lindeblad mixed klassen tillsammans med Ester Björkler, Frölunda!

En action bild i mixed, William och Kushi

Jacob  ihop med Emma in action

Övrigt kan nämnas att Felix Westin tillsammans med Albin Johannesson, Vårvinden tog en hedrande 3:e plats i U15 klassen efter framgångsrikt spel.

Jonas träffen spelades oxå i  seniorklasserna och där höll sig PTBK framme i många klasser med fantastiska framgångar. Kommer ett reportage separat…..