Efter en mardrömsresa med bland annat inställt och försenat flyg så kom laget upp till Umeå 7 timmar senare än planerat. Inrusande i hallen fick våra spelare, efter lite diskussioner, 15minuter på sig att värma upp. Detta, skulle det visa sig, ha liten betydelse dock. Påvelund visade sin klass och släppte bara 3 set sammanlagt under matchen.

Joshua visar vilken hög nivå han kan hålla genom att vinna med 3-1 i set mot svenska mästaren Gabriel Ulldahl.

I andra HS gör Mattias Borg en comeback som singelspelare och kämpar ner landslagsspelaren Albin Hjelm. Här kan man verkligen se vilken hög klass Mattias haft och fortfarande har. Trots väldigt lite singelträning sista åren, så vinner han med 3-1 i set.

Både Line och Mette vinner båda sina matcher relativt enkelt. Och även om det får kämpas lite i damdubbeln så är det skönt att tjejerna får vinna ihop efter förlusten mot Täby senast.

Vår dubbel/mixedspecialist, Frederik Colberg, kan nog slåss om titeln bästa spelare i hela ligan. Colberg håller extremt hög nivå och har än så länge inte tappat ett set i ligan. Denna gången tillsammans med Magnus Sahlberg i dubbel och Mette i mixeden.

En extremt stark prestation av laget efter en jobbig resa och nu leder vi ligan. Är vi i toppen för att stanna där resten av säsongen? Nästa match spelas 22 oktober i Påvelund och är ett derby mot Västra Frölunda. Frölunda ligger efter de två första omgångarna sist i tabellen men spelar med ett ungt, spännande lag. Så passa på att se badminton på riktigt hög nivå på hemmaplan.