I helgen så var det seriepremiär för både H35 och H45. H35 spelar i division I och var förra året nära att gå till SM-slutspel. H45 gör första säsongen och spelar därmed i division 3, men där är det mycket goda förhoppningar om att vinna sin serie.
H35 mötte Mölndals TK och vann med 3-1 efter att Carl Christiansson vann med 10-7 i avgörande matchtiebreak på andra singeln. Carl och Jens Larsson plockade hem dubbeln och Andreas Rydberg vann övertygande på tredje singeln. Daniel Jönsson hade en tuff match på första singeln och tyvärr förlust där. H45 tog sig an Kungsbacka TK och vann med 2-1. Laurent Blot vann på förstasingeln med 10-7 i matchtiebreak och kämpade trots känning i ljumsken. Fredrik Landelius gjorde en mycket bra match mot Anders Gustafsson och vann i raka set. Tyvärr förlust för Fredrik och Joakim Palmertz i dubbeln efter en jämn match. De hade till exempel 5-2 i andra set…
Det är riktigt bra drag kring H35 och H45. Totalt innehåller båda trupperna hela 16 spelare! Träning sker på onsdagar och söndagar, så full fart!

// Joakim Palmertz