Halmstadsträffen gick av stapeln förra helgen och PTBK visade återigen att man har ett antal spelare som visar framfötterna och med eftertryck dominerar vissa ungdomsklasser i regionen. Ett flertal pallplatser och många fina matcher måste vara ett gott ”kvitto” för både tränare, spelare samt klubben, att man numera måste ta alla PTBK spelare med respekt på tävlingarna!

Bäst gick det för Alexander Landberg som tog både ett övertygande guld tillsammans med Leo Woxberg i herrdubbel klass B samt ett silver i herrsingel A. Singeltävlingen i klass A var i slutspelet nästan som ett klubbmästerkap i PTBK, där Alex vann i skiljeset mot Leo Woxberg i semifinal med 28-26. Även Dante Sandgren var i semi, men förlorade mot slutsegraren och hemmasonen Olle Ingemarsson ifrån Halmstad.

20161010_183149

En nöjd trio PTBK:are, Leo, Alexander samt Dante!!

Som vanligt så visade PTBK en stark U13 nivå där alla grabbarna, Felix Lindblad,William Nilsson, Jacob Blom samt Måns Woxberg tog sig till slutspel. Väl där var 2 norrmän allt för starka denna helg och semifinalplatser för både Felix Lindeblad och William Nilsson blev slutresultatet i singel. I dubbel så blev det en andra plats för Jacob o Felix efter finalförlust mot det dominerande norska paret Thomas Gruner Fieldheim/Tobias Tönnessen.

I U15 klassen visade Felix Westin och William Nilsson styrka genom att ta sig fram till en hedrande 3:e plats efter förlust mot slutsegrarna Adam Elmfeldt/Anton Lee.

Som sagt, återigen en bra helg för PTBK, som visar att man med eftertryck tillhör regionens toppskikt!