Vårt andralag i Division 3 Mellan B avslutade starkt i helgen i Falkenberg med 2 klara vinster mot Gislaved – 6-2 – och Onsala – 7-1. Det var viktiga segrar då vi därmed övertog tredjeplatsen från Onsala efter vinnaren Wätterstad och tvåan Göteborgs BK 2 i serien. Ett fint avslut på denna säsong och ett stort grattis till laget som bestod av Rickard Nilsson, Lotten Nilsson, William Nilsson, Leo Woxberg, Filippa Hagset och Håkan Nilsson.

Våra två lag i Division 4 Göteborg presterade väldigt bra i helgen. I dessa två lag är det väldigt unga spelare som är med, 11 – 17 år, och det är otroligt roligt att se den positiva utvecklingen som har pågått från i höstas till denna sista omgången. I den första matchen för dagen för PTBK 3 var motståndaren Partille 3 och här blev det en vinst för tredjelaget med 6-2. Den första matchen för dagen för PTBK 4 var också mot Partille 3 och här blev det en förlust på 3-5.

I andra runda för dagen vann PTBK 3 över Kungs BK med 6-2. Väldig bra insats och laget slutade på en mycket fin tredjeplats med 18 p, bara ett poäng efter tvåan Råda BK. PTBK 4 spelade mot Råda, tvåan i serien, och förlorade så knappt som med 3-5. Väldig bra prestation som bara bekräftar att vi har en fantastisk rolig framtid att se framemot med dessa unga spelare som finns i laget, vilket självklart också gäller för spelarna i PTBK 3.

Tack för denna säsongen!