Igår lördag spelade vårt förstalag sin sista serierunda för säsongen 2017/18 i Helsingborg.

Vi behövde ett poäng innan denna rundan.

Vi spelade kl. 10.00 mot Helsingborg och ganska snabbt fick vi segern hem och två poäng på kontot och därmed var vi vinnare av serien och klara för slutspelet den 12-13 maj i Sportarenan, Åkered.

Matchens prestationer stod Stina Caspersson, 16 år, för i damsingel med en vinst över den mycket erfarna Annie Karlsson i 3 sätt och Lina Nilsson, 16 år, i mixed med Mattias Borg med en vinst i 3 sätt. Verkligen roligt att se deras utveckling från i höstas och till nu.

I den sista matchen kl. 16.00 spelade vi emot seriens andra starka lag, Aura Malmö, och dom kom med alla sina starka landslagsspelare. Det blev en bra och tuff match som slutade med 4-4. Båda lagen visade mycket hög nivå och det blev ett bra avslut.

Våra spelare fick sina medaljer från förbundet och glädjen hos alla var stor! Ett stort grattis till alla spelare som har varit med under denna säsongen och bidraget till denna fina prestation.

Grattis till:

Laura Sarosi, Karel Eriksson, Leo Woxberg, Lina Nilsson, Line Christophersen, Stina Caspersson, Joshua Eipe, Christian Lind Thomsen, Mattias Borg, Alexander Landberg och Magnus Sahlberg.

Ni har varit fantastiska!

Nu förbereder vi oss för slutspelet – nu ska vi ta det sista steget till Elitserien!!!

NB: Ett stort tack till vår domare, John Nilsson, som har varit med och dömd och stöttat oss på alla seriematcher! Det har varit roligt!