Mattias Borg och Magnus Sahlberg var med i Senior SM 2018 i Täby i början av februari.

Dom bärgade tillsammans ett silver i herrdubbel och Magnus kämpade sig till ett brons i mixeddubbel med Louise Eriksson. Ett stort grattis till denna fina prestation från oss alla i PTBK! I finalen i herrdubbeln spelade dom en fantastisk match mot det starka förstaseedat paret Richard Eidestedt/Tim Foo, Uppsala/Kista. Killarna vann första setet, men förlorade andra och tredje efter fint spel. Vi ser framemot nästa SM i 2019!

PTBK har med sina två medaljer på detta SM placerat sig före alla övriga klubbar i Väst- och Södra Sverige på medaljlistan.

Leo Woxberg var med på Junior SM U19 i Umeå helgen efter. Leo har varit skadat i ett år och blev frisk i november/december, så bara det att delta på SM i februari är en prestation. Leo vann en match i huvudtävlingen, men i andra runda förlorade han knappt i en hård match mot Uppsala`s bästa U19 spelare, Christoffer Weiner, med 19-21 i skiljesetet. Leo placerade sig i topp 16 på detta SM.

Vi var i Falköping och deltog i ”Falanslaget” med ca. 30 spelare och ledare/föräldrar. Detta blev arrangerat som en klubbresa av vår fantastiskt duktiga och engagerade föräldragrupp. Dessa initiativ är verkligen uppskattat och gör att klubben ”knytas” ihop från nybörjare till våra bästa tävlingsspelare. Vi hade många fina prestationer i Falköping. Grattis till er alla!

Vi har dessutom haft många spelare ute på olika tävlingar runtom i Sverige, såsom i Trollhättan, Färgelanda, Sollentuna och Åkered. Fina prestationer och vinster till PTBK. Ett stort grattis till er alla!

Slutligen vill jag bara nämna den positiva nyheten att vi i denna månad kom över 180 registrerade medlemmar inom Badmintonskolan och detta gör att vi idag har ett medlemstal på 230 inom PTBK.

Tack för att ni väljer PTBK!