I måndagskväll hölls en fin minnesstund för vår käre receptionist Jimmy Panasco som tragiskt avled av ett kraftigt astma- och epilepsianfall cirka tio dagar tidigare. Uppslutningen från våra medlemmar var fantastisk och nästan 150 personer, såväl barn som vuxna, samlades i badmintonhallen för att hedra och minnas Jimmy.

Många från Jimmys familj kom också till minnesstunden och kunde uppleva hur omtyckt Jimmy var i vår klubb och hur mycket han saknas oss. Familjen har hälsat att de vill tacka våra medlemmar för den stora uppslutningen på minnesstunden. Även vi i personalen och styrelsen vill givetvis tacka för den stora uppslutningen.

Kondoleansboken där de medlemmar som vill skriva en sista hälsning till Jimmy finns i vår hall och kommer att överräckas till Jimmys familj i samband med Jimmys begravning i Frölunda Kyrka torsdag 29 augusti kl 13.00.

I samband med att det hölls en tyst minut för Jimmy så mindes vi också Gunnar Haeger, en av PTBK:s grundare och aktiv tennisspelare ända fram till i början av detta året. Gunnar avled i juli i en ålder av 84 år. Gunnar har haft ett enormt engagemang för PTBK genom åren och liksom Jimmy är Gunnar mycket saknad.

Återigen stort tack för den stora uppslutningen på minnesstunden.

// Martin Stigh, klubbchef, personalen och Robert Samuelsson, ordförande styrelsen

Minnesstund Jimmy