Ikväll smäller det igen! 18:30 tar vi emot Täby i Svenska Badmintonligan (SBL)

Påvelund ligger efter fyra spelade omgångar, på en stark andraplats i ligan. Dock på samma poäng som trean, Fyrisfjädern, och fyran, Halmstad. På femte plats ligger Umeå endast en poäng bakom. Att hålla sig topp 4 är oerhört viktigt inför mellanserien där de fyra första lagen är klara för slutspel. Hamnar man däremot på den undre halvan slåss man om de två sista slutspelsplatserna.

Täby har en lite tuffare säsongsstart och har lyckats skrapa ihop ett poäng. Man ligger därmed näst sist, före Frölunda som är fast i botten med noll poäng. Efter mellanserien är laget som ligger sist tvungna att kvala mot vinnarna i division 1 för att få hålla sig kvar i SBL.

Täby har, framförallt, en stark damsida i truppen. Även om de flesta i laget är unga är det många av tjejerna som är top 10 i Sverige i både damsingel och damdubbel. Även på herrsidan är det en relativt ung uppställning man har och här bör PTBK ses som favoriter.

Kvällen match är första hemmamatchen efter att restriktionerna släppts och vi hoppas då på fullsatt och bra tryck i hallen! Så kom och upplev badminton på absolut högsta nivå och heja fram PTBK mot seger!

Har man inte möjlighet att komma till hallen så kan man se matchen och samtidigt stötta PTBK här: https://solidsport.com/ptbk