Efter några sjukdomsbesked inför matchen fick det ändras en del i den tänkta laguppställningen. Elin ersatte till att börja med Maria i dubbeln men pga att Edith också kände sig krasslig fick Elin även hoppa in i singeln. Och som hon gjorde det! I singeln ställdes Elin mot Julia Tuvesson, rankad 4 i Sverige. Elin visar att hon kan tampas med de bästa i landet och vinner med 3-1 i set efter några riktigt spännande dueller!
En stund senare kämpar hon, tillsammans med Jennie, även ner Rebecca Kuhl och Jessica Silvennoinen i damdubbeln. Vilket genombrott!

På herrsidan är vi idag helt överlägsna. Tre stycken 3-0 segrar av Gabriel i HS1, Chris i HS2 och Gabbe/Andreas i HD. Här är vi extremt starka och idag vinner vi dessa lätt, utpantat behöva imponera särskilt.
I den avslutande mixeden fick Andreas och Jennie en tuff start mot en vilt kämpande, och skrikande Richard Kuhl. Efter att ha tappat första set så höjde sig dock PTBK-paret och kunde tillslut vinna matchen med 3-2 i set.

En kassaskåpssäker 6-0 seger tillslut där en extra stjärna går till Elin! Även Jennie förtjänar en extrastjärna efter vinst i två, långa femsetare. Hoppas inte det värker allt för mycket i kroppen idag!

Stort tack till publiken som tog sig ut till hallen för att stötta laget också! Underbart att få se och höra er igen i hallen!

Nu har vi två avslutande bortamatcher i grundserien innan mellanserien startar! Dessa matcher kan som vanligt följas på https://solidsport.com/ptbk