Information som kan vara bra att känna till inför höstterminen.

ANLÄGGNING
Under sommaren har det bytts till nya lysrör (LED-rör) på de fem tennisbanorna samt de sex badmintonbanorna. I badmintonhallen har också nytt underlag lagts in, Taraflex-matta. På tennisens utomhusbanor har dränering gjorts. Får väl dock ses för framtiden eftersom det inte har regnat så mycket i sommar…
Framöver är det nytt utomhustak som ska ses över men detta är en stor investering och kommer inte att kunna göras under detta spelåret.

TENNIS
Tennisverksamheten för juniorer och vuxna börjar fredag 31 augusti. Schema för tennisskolan och tävlingsjuniorerna kommer att publiceras på www.ptbk.se fredag 24 augusti. Schema för vuxentennisen kommer på mail. Dam- och herrsektionerna samt Veteranerna får information på samma sätt som tidigare.
Tennisens representationslag spelar i division 1 för damer (näst högsta serien i Sverige) och PTBK har sammandrag 10-11 november mot GLTK, Ullevi och ATL Lund. Tennisens herrlag spelar i division 2 med målet att ta steget upp till division 1.

BADMINTON
Badmintonverksamheten för juniorer och vuxna börjar måndag 20 augusti. Schema för badminton kommer på mail.
Badmintonens representationslag spelar i höst för första gången någonsin i SBL (elitserien för badminton). Första matchen spelas borta mot Täby 17 september och första hemmamatchen spelas i ett derby mot Frölunda 22 oktober. Detta är första gången som PTBK representeras i högsta serien i Sverige (både vad gäller badminton och tennis) sedan klubbens grundande 1983.

ABONNEMANG
Abonnemangen för både tennis och badminton börjar nu på måndag 13 augusti. Tider som finns lediga för tennisabonnemang är måndagar, tisdagar, torsdagar och söndagar kl 21-22 samt söndagar kl 8-9 samt vardagar kl 7-14. Inom badminton finns abonnemang lediga på samma tider men också mestadels av söndagarna samt tisdagar kl 20-22, onsdagar kl 21-22 och torsdagar kl 20-22.

BANPRISER
Priserna för medlemmar är oförändrade vad gäller strötimmar jämfört med i våras. Sista dagen för sommartider är på söndag. Priserna under hösten:
För Tennis
175 kr/timme Vardagar kl 7-14
235 kr/timme Övrig tid (förutom kl 22-23 då priset är 125 kr/timme).
För Badminton
95 kr/timme Vardagar kl 7-14
130 kr/timme Övrig tid (förutom kl 22-23 då priset är 75 kr/timme).
För icke-medlemmar är priserna 50 kr dyrare/timme på alla ovanstående tider. Allt detta sköts i vårt banbokningssystem MatchI (https://www.matchi.se/facilities/ptbk).

FÖRSÄLJNING TENNIS- och BADMINTONRACKETAR samt KLUBBKLÄDER
I samband med tennisskolan lördag 1 september kl 9-13 säljer vi tennisracketar för juniorer i hallen. Övriga tennisracketar samt badmintonracketar kan beställas då eller när receptionen är öppen. Våra nya klubbkläder finns också till försäljning lördag 1 september kl 9-13.


Det nya badmintongolvet som har lagts in under sommaren.